Olen lopettelemassa blogia ja tästä eteenpäin harrastelen näitä reborneja vain harvakseltaan. Lisäilen kuvia tulevaisuudessa enää Facebook-sivulleni Reborn Minttu. Jos haluat yhteyden, niin sieltä löytynen. :)

torstai 24. huhtikuuta 2014

Wili Veikko / Adoptoitu aivan valloittavaan perheeseen :)


Olenpa tainnut ihastua ikihyviksi Marita Wintersin aihioihin! Tämä on toinen Maritan aihio, josta olen työstänyt rebornvauvan ja olen aivan myyty! :) Mutta siis ihana poika Wili Veikko syntyi 24.4.2014 kello 15.30. Wili on 51cm pitkä ja painaa 3724g, joten potra poika. Käsin istutetut vaaleat hiukset ja ripset ovat ihanan pehmeää, laadukasta mohairia. Wilin tutti pysyy suussa magneetin avulla, joten sydämentahdistimen läheisyyteen ei tätä poikaa voi nostaa. Käsi poskella huokailen tätä pientä ihmettä, joka tuntuu aivan täydelliseltä oikealta vauvalta sylissä. Tämä pienokainen taitaakin kulkea sylissä koko illan!

Wili Veikko is amazing kit from Marita Winters. Newborn seet baby boy was "born" on 4-24-2014. Wili is 51cm long and weights 3724g, a bit chubby baby. He has light hair and eyelashes, microrooted. This little one feels just like a real baby!


















tiistai 8. huhtikuuta 2014

Alma Avery / Adoptoitu


Minulle mieluinen aihio Avery, Denise Kunz-Pratt, syntyi ihanaksi tyttövauveliksi 7.4.2014 iltapäivällä. Tyttönen on 50cm pitkä ja painaa hieman alle 3 kiloa. Alma on painoitettu aivan oikean vauvan tuntuiseksi pienillä lasikuulilla, babyfat-pallukoilla sekä ruostumattomasta teräksestä tehdyillä hippusilla. Alman hiukset ovat valloittavaa laadukasta, punaista mohairia. Myös käsin istutetut ripset ja kulmakarvat ovat samaa mohairia. Kaikki huolellista ja hidasta neulatyöskentelyä. Tyttösen tutti on piikkitutti, joten Alma sopii aivan kenen vain syliin!

Alma on pian matkalla uuteen kotiinsa Etelä-Suomeen! :)